Get Adobe Flash player

HYDRATING FORMULA

HISTOMER HYDRATING FORMULA. Η ενυδατική σειρά της HISTOMER σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει άμεσα και αποτελεσματικά προβλήματα του δέρματος, που σχετίζονται με την έλλειψη υγρασίας, μέσα από έναν μηχανισμό δράσης που βασίζεται κυρίως στα τρία προϊόντα της επαγγελματικής σειράς για το ινστιτούτο, αλλάκαι στην σειρά περιποίησης για το σπίτι. Εμπλουτισμένη όπως όλα τα προϊόντα της HISTOMER με τα πολύτιμα φυτικά βλαστοκύτταρα, (Histomeric Cells), από κύτταρα μίσχων, μαζί με άλλες σημαντικές ενυδατικές βιολογικές ουσίες φέρνει μια συμπυκνωμένη ζωτικής σημασίας ενυδατική ενέργεια στην καρδιά των ιστών του δέρματος. Έτσι βοηθά άμεσα στην διαμόρφωση ενός μηχανισμού βαθειάς ενυδάτωσης, λείανσης και ελαστικότητας στην επιδερμίδα, προστατεύοντας συγχρόνως από τις επιβλαβείς επιδράσεις του περιβάλλοντος.
ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Ιστολογικά κύτταρα οξιάς και βελανιδιάς, (Histomeric cells Beech, Oak), Imperata Cylindrica (συμπυκνωμένα εκχυλίσματα ρίζας), Συμπλέγματα αμινοξέων, Γλυκαντικά, AHA (Alpha-Hydroxyacids).

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

HYDRATING FORMULA PROFESSIONAL

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΔΡΑΣΗΣ

 1. Τα ιστολογικά κύτταρα συμβάλουν στην επιπλέον δραστηριοποίηση των κύτταρων του δέρματος αυξάνοντας την απορροφητική ικανότητά τους τόσο στην επιφάνεια (επιδερμίδα) όσο και (εν΄ τω βάθυ) καθώς και την δυνατότητα συγκράτησης της υγρασίας.
 2. Το Υαλουρονικό οξύ (Hyaluronic acid) συμβάλει στην βαθιά ενυδάτωση και την συνδετική του ιστού δράση.
 3. Τα μονοσαγχαρίδια ενεργοποιούνται στην κεράτινη στιβάδα, αυξάνοντας την ικανότητα της να διατηρεί την υγρασία.
 4. Τα βασικά αμινοξέα είναι ενισχυτικά του κολλαγόνου, ενδυναμώνουν την επιδερμίδα και την ενυδατώνουν σε βάθος.
 5. Τα επιλεγμένα αντηλιακά φίλτρα εμποδίζουν τις επιζήμιες επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας και δίνουν την δυνατότητα της έκθεσης σε αυτήν χωρίς τον κίνδυνο δυσάρεστων επιπτώσεων.
 6. Τα αντιρρυπαντικά συμπλέγματα εξουδετερώνουν τις επιζήμιες επιδράσεις από την μόλυνση της ατμόσφαιρας  (αστικοί και βιομηχανικοί ρύποι) και επιβαρύνσεις στο εσωτερικό περιβάλλον εργασίας όπως μολυσμένος αέρα, καπνός τσιγάρου, έλλειψη οξυγόνου (άρρωστα κτήρια).
 7. Τα AHA Alpha-Hydroxy-Acids ευνοούν την αφαίρεση των «νεκρών» κερατινοκυττάρων της επιδερμίδας.
 8. Τα ιστολογικά κύτταρα, σε συνεργισμό με τα AHA Alpha-Hydroxy-Acids, διεγείρουν την δημιουργία ενός νεανικού, εξαιρετικά ενυδατωμένου δέρματος απαλαγμένου από ατέλειες.
 9. Το σύμπλεγμα γλυκαντικών, αμινοξέων, πρωτεϊνών, και PH buffers (ουσία διατήρησης του pH), ελέγχουν και δυναμώνουν την δράση των AHA Alpha-Hydroxy-Acids.
 10. Η Κολλώδης Μολόχα έχει μία επιπλέον πλούσια απαλυντική και προστατευτική δράση.
 11. Το λάδι από γλυκό αμύγδαλο, το οποίο είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, ελέγχει την επιδερμική απώλεια υγρασίας κατά την διάρκεια της νύκτας.
 12. Η Βιταμίνη E είναι ένα άρτιο φυσικό αντιοξειδωτικό: καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που σχηματίζονται κατά την διάρκεια της ημέρας και αποκαθιστούν τις «βλάβες» που μπορεί να έχουν προκληθεί στην δομή του δέρματος, κατά τη διάρκεια της νύκτας.
 13. Τα οξέα φρούτων επιταχύνουν την ανανέωση της κεράτινης στιβάδας και διεγείρουν την δημιουργία μιας νεανικής και ενυδατωμένης επιδερμίδας.
 14. Το σύμπλεγμα της Κολλώδους Μολόχας και της Πρωτεΐνης Σόγιας δημιουργούν μία δυνατή προστατευτική μεμβράνη στην επιδερμίδα.

MULTI –ACTION HYDRATING FORMULA - INTENSIVE CREAM 200 ml

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Η ενυδατική κρέμα Histomer Hydrating Intensive Cream αυξάνει αξιοσημείωτα την διατήρηση της υγρασίας του δέρματος και εξασφαλίζει μακροχρόνια προστασία της επιδερμίδας από όλους τους  στρεσογόνους περιβαλλοντικούς παράγοντες.
ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Ιστολογικά κύτταρα Βελανιδιάς, ενυδατικά εκχυλίσματα από φυτό ερήμου της Αυστραλίας, σύμπλεγμα από ceramides, Αμινοξέα , Γλυκαντικά και AHA, Τριπλή προστασία από αντηλιακά φίλτρα, βούτυρο από  Shea tree, τζοτζόμπα (Jojoba), Βιταμίνες  C και E.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΔΡΑΣΗΣ

 1. Τα ιστολογικά κύτταρα ευνοούν την ανανέωση των κυττάρων έχοντας σαν αποτέλεσμα νεανική και ενυδατωμένη επιδερμίδα.
 2. Τα εκχυλίσματα ρίζας Imperata Cylindrica έχουν αξιοσημείωτη δράση στην διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας.
 3. Το σύμπλεγμα υψηλής συγκέντρωσης Ceramides,αμινοξέων, γλυκαντικών και AHA εμποδίζει την απώλεια υγρασίας από τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας
 4. Τα αντηλιακά φίλτρα, οι Βιταμίνες C και E, το βούτυρο από Shea tree και το λάδι τζοτζόμπα (Jojoba oil) προστατεύουν, τρέφουν, και διατηρούν την επιδερμίδα σε άριστη κατάσταση.
 5. Το σύμπλεγμα υψηλής συγκέντρωσης αμινοξέων, γλυκαντικών και AHA εμποδίζει την  απώλεια υγρασίας από τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας

MULTI –ACTION HYDRATING FORMULA - INTENSIVE MASK 200ml

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Η ενυδατική μάσκα Histomer Hydrating Intensive Mask συσφίγγει  την επιδερμίδα του προσώπου και ενισχύει την ενυδατική δράση των ιστολογικών κυττάρων έως τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.
ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Ιστολογικά κύτταρα βελανιδιάς,  ενυδατικά εκχυλίσματα ρίζών από το Αυστραλιανό φυτό Imperata Cylindrica, φυτικά έλαια και εκχυλίσματα  από σφενδάμι, καρότο, Crataegus, Γλυκά Αμύγδαλα, Αβοκάντο, Καλαμπόκι), Ιδρολυτικές φυτικές πρωτεΐνες.

 

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

MULTI – ACTION HYDRATING FORMULA - DAY CREAM  50ml

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Πολλαπλής ενέργειας και πολλαπλής προστασίας ενυδατική κρέμα ημέρας (ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος αλλά και επιφανειακά (επιδερμίδα), περιέχει επιλεγμένα αντηλιακά φίλτρα, με ισχυρή δράση ενάντια στην περιβαλλοντική ρύπανση και στις δυσμενείς επιδράσεις του  καπνίσματος.
ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Ιστολογικά κύτταρα Οξιάς, Βελανιδιάς, Σφενδαμίου Σενεγάλης, Υαλουρονικό οξύ, μονοσαγχαρίτες (Mannitol, Ισομερή ζαγχαρίδια, γλυκογόνα), Βασικά αμινοξέα (Arginin, Alanin, Treonin, Serin, κ.λ.π.), Επιλεγμένα αντηλιακά φίλτρα (Metoxy-Cinnamate,
Benzophenone), αντιρρυπαντικά συμπλέγματα (Φυτικά οξέα + εκχυλίσματα κισσού +  εκχυλίσματα φυτού του ήλιου).

 

MULTI – ACTION HYDRATING FORMULA - NIGHT CREAM 50ml

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Πολλαπλής ενέργειας αναγεννητική και ενυδατική κρέμα νύκτας (ενυδατώνει επιφανειακά, και σε βάθος, κατπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, και αναγεννά την κεράτινη στιβάδα).
ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Ιστολογικά κύτταρα Οξιάς, Βελανιδιάς, Σφεντάμιου Σενεγάλης), Λάδι γλυκού Αμύγδαλου, Βιταμίνη E (Tocopherol), Οξέα Φρούτων, Σύμπλεγμα κολλώδους Μολόχας και Πρωτεϊνών Σόγιας.

 

MULTI –ACTION HYDRATING FORMULA - HYDRATING MASK  50ml

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Μάσκα σε κρεμώδη μορφή πολλαπλής δράσης για περιοδική αφαίρεση των «νεκρών» κυττάρων της κεράτινης στιβάδας του δέρματος καθώς και για την αναγέννηση της επιδερμίδας.
ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Ιστολογικά κύτταρα Οξιάς, Βελανιδιάς, Ginkgo Biloba, AHA Alpha-Hydroxy-Acids (Γλυκολικό οξύ, Μαλικό οξύ, Γαλακτικό οξύ, Κιτρικό οξύ και Τρυγικό οξύ) Σύμπλεγμα γλυκαντικών, αμινοξέα, πρωτεΐνες, pH buffers (ουσία διατήρησης του pH), Κολλώδης Μολόχα.