Ποιοι είμαστε

Η EUROMEDtec Hellas με στόχο πάντα την καινοτομία και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της, δραστηριοποιείται από το 1996 στην εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά ιατρικών μηχανημάτων, συσκευών αισθητικής, καλλυντικών και γενικά προϊόντων για την υγεία, την ομορφιά, την σωματική και πνευματική ευεξία.
Το 1997 με την συμφωνία αποκλειστικής αντιπροσώπευσης της Γερμανικής εταιρείας Euromed GmbH Co KG (εταιρεία κατασκευής συσκευών παραγωγής οξυγόνου για ιατρική χρήση και για εφαρμογές στην αισθητική), η EUROMEDtec Hellas έγινε η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε την μέθοδο <<OXYGENCOSMETIC>> (εφαρμογή οξυγόνου και ιονισμένου οξυγόνου στο χώρο της αισθητικής, του αθλητισμού και του wellness). Η μέθοδος που μέχρι και σήμερα παραμένει πρωτοπόρος σε αποτελεσματικότητα όπου εφαρμόζεται με την νέα συσκευή οξυγόνου KROBER Ο2 του γερμανικού οίκου KROBER Medizintechnik GmbH.

Νέα αφετηρία το 2000 για τη EUROMEDtec Hellas που προχώρησε σε καινούριες, αποκλειστικές συμφωνίες αντιπροσώπευσης σημαντικών οίκων του εξωτερικού, ειδικότερα Γερμανικών και Ιταλικών οίκων κατασκευής, ιατρικών μηχανημάτων αλλά και συσκευών αισθητικής υψηλής τεχνολογίας όπως επίσης και παραγωγής καλλυντικών προϊόντων:

• KROBER Medizintechnik GmbH: εταιρεία κατασκευής συσκευών παραγωγής οξυγόνου για ιατρική χρήση και για εφαρμογές στην αισθητική
• COS-MED BERND WALLITCHEK: εταιρεία κατασκευής του Clinic MasterR της εξαιρετικά πρωτοποριακής ιατρικής, διαγνωστικής και θεραπευτικής συσκευής για την φυσική αποκατάσταση σε νοσοκομεία, φυσιοθεραπευτήρια και κέντρα αποκατάστασης.
• LAVATHERM: εταιρεία παραγωγής ιατρικών (θερμών και ψυχρών) επιθεμάτων για χρήση στην φυσική αποκατάσταση.
• pH Cosmetics MARION STEINER: εταιρεία παραγωγής καινοτόμων αλκαλικών, απόλυτα φυσικών – φυτικών καλλυντικών προϊόντων, για επαγγελματική χρήση στο χώρο των κέντρων ιατρικής αισθητικής και επιλεγμένων ινστιτούτων αισθητικής.

Από τον Μάρτιο του 2008 η επιχείρηση μεταφέρεται σε νέα ιδιόκτητα γραφεία στο Νέο Ηράκλειο Αττικής και προσθέτει στις αντιπροσωπεύσεις της ιδιαίτερα σημαντικές εταιρείες όπως:

• VALETUDO Srl: εταιρεία παραγωγής της σειράς των καλλυντικών προϊόντων HISTOMER, που στο σύνολο τους βασίζονται σε ΦΥΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ (HISTOMERIC CELLS), καθώς και εξειδικευμένα φαρμακευτικά δερματολογικά προϊόντα (PLANTA PURA & BIOGENA) που διανέμονται μέσω φαρμακείων.
• QUADRA MEDICAL Srl: εταιρεία κατασκευής υψηλής τεχνολογίας συστημάτων φωτός, όπως οι συσκευές τεχνητού μαυρίσματος (Solarium) αλλά και οι πλέον πρωτοποριακές συσκευές 42& 50 Collagen Bodywave με το εκπεμπόμενο ειδικό ερυθρό αθερμικό φώς στα 633Nm. Η εξαιρετική φωτοανάπλαση που επιτυγχάνουν αλλά και η εκγύμναση (με την πλατφόρμα Soft Wave Vibration) σε όλο το σώμα αλλά και το πρόσωπο καθιστούν τις συσκευές αυτές κορυφαίες στο είδος τους. Στην γκάμα της Q-MED βρίσκουμε ακόμα τα συστήματα SELF TANING SPRAY αυτόματου (AUTO SPARAY CABIN) αλλά και manual (TS 44 Spray Gan & Cabin) ψεκασμού για φυσικό μαύρισμα αλλά και μια σειρά από εκπληκτικά καλλυντικά προϊόντα που βασίζονται εξολοκλήρου στην νανοτεχνολογία.
• BIOTEC ITALIA Srl: η εταιρεία με την πληρέστερη γκάμα μηχανημάτων ιατρικής αισθητικής, συσκευών αισθητικής, ενέσιμων υλικών μεσοθεραπείας, χειρουργικών προθεμάτων αλλά και καλλυντικών προϊόντων. Ο άριστος σχεδιασμός και η υψηλή τεχνολογία διακρίνουν τις πολυδραστικές πλατφόρμες όπως το ιατρικό COAX MED με την πανίσχυρη μονοπολική και διπολική ραδιοσυχνότητα, και την ταυτόχρονη δράση του CAVITATION καθώς επίσης του VACUUM και CRYO. Το SUPREME LASER (ND Yang Laser και CPL παλμικό φώς σε συνδυασμό με ραδιοσυχνότητα σε μία συσκευή). Το COAX CRF, το SUPREME FRF, το XLASE, το X-LIGHT είναι μερικά από τα πανίσχυρα brands της σημαντικής BIOTEC ITALIA.
• SHARP & BOTANICA SrL: εταιρεία κατασκευής συσκευών ραδιοσυχνοτήτων σε συνδυασμό με λιπογλυπτική και κρυοθεραπεία όπως το THERMO – C, η συσκευή CAVITATION ULTRA LIPO καθώς και η συσκευή παλμικού φωτός SB-LUX.

Η φιλοσοφία μας