Skip to content

Ψάχνετε τη λύση για να αναδιαμορφώσετε το σώμα σας;

 

Η Biotec Italia την έχει για εσάς και ονομάζεται Medisculpt.

Αναζητάτε καινοτόμες, ανώδυνες αλλά κυρίως γρήγορες τεχνικές για να αναδιαμορφώσετε τη σιλουέτα σας; Τότε το Medisculpt της Biotec Italia είναι η ιδανικότερη λύση για εσάς.

Ξέρουμε ότι... για να απαλλαγούμε από το περιττό λίπος αλλά και γενικά για να αναμορφώσουμε την σωματική μας διάπλαση, απαιτείται συνδυασμός υγιεινής διατροφής και πολυετούς άσκησης. Ο υγιεινός τρόπος ζωής σημαίνει να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας, να φροντίζουμε την ψυχική αλλά και την σωματική μας υγεία και να μειώνουμε, με τις επιλογές μας, τον κίνδυνο εμφάνισης ασθενειών και πολλά ακόμα.

Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα δεν είναι συνεπείς με τα παραπάνω, «Δεν έχω χρόνο», είναι η συνηθέστερη δικαιολογία. Δεν έχουν την υπομονή για μακροχρόνιες διαδικασίες φροντίδας του εαυτού τους, δεν αφιερώνουν ή δεν διαθέτουν το χρόνο ούτε για σωστή διατροφή ούτε για άσκηση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η απάντηση και οι λύσεις έρχονται από τους χώρους της αισθητικής και της ιατρικής αισθητικής, που βέβαια πρέπει να διαθέτουν τις κατάλληλες τεχνολογίες, ώστε να αναστρέψουν τα προβλήματα που προκύπτουν, τόσο από τον τρόπο ζωής, όσο και από αυτά της φυσιολογικής φθοράς από την πάροδο του χρόνου.

Στο κείμενο αυτό, θα ασχοληθούμε με την διέγερση και τόνωση των μυών αλλά και την αντιμετώπιση του ενδομυϊκού και περιμυϊκού λίπους με την τεχνολογία της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Μέχρι σήμερα όλες οι τεχνολογίες που είχαν σαν στόχο την μυϊκή τόνωση λειτουργούσαν περισσότερο με στόχο την αντιμετώπιση του περιττού λίπους, το οποίο σωρεύεται σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως οι μηροί , οι γλουτοί η περιοχή της κοιλιάς, οι βραχίονες κ.λπ.

Η Biotec Italia Medical, ωστόσο, έχει επαναξιολογήσει αυτή την έννοια και τους στόχους δράσης αυτής της τεχνολογίας, δουλεύοντας απευθείας στους μύες, οι οποίοι αποτελούν το ένα τρίτο του σώματός μας, και ειδικότερα στοχεύοντας στις μυϊκές ίνες τους. Η παρουσία του Medisculpt στην παγκόσμια αγορά έχει επαναπροσδιορίσει την έννοια της μυϊκής διέγερσης, αξιοποιώντας στο έπακρο την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την πρόκληση συσπάσεων στους μύες σε τέτοια ένταση αλλά και πυκνότητα, που δεν μπορούν να επιτευχθούν σε καμία περίπτωση, με την κανονική σωματική άσκηση και δεν μπορούν να συγκριθούν με εκείνες που προκαλούνται από ηλεκτρικά ερεθίσματα και άλλες ανάλογες τεχνικές.

Ποια είναι τα οφέλη του Medisculpt;

Το Medisculpt, σε αντίθεση με τους ηλεκτροδιεγέρτες, διεισδύει βαθιά στους μύες και τους συσπά στο 100%, με στόχο την έντονη τόνωση της μυϊκής δομής και γενικά την αύξηση της μυϊκής μάζας. Οι ενδείξεις για τη χρήση αυτής της τεχνολογίας είναι στην πραγματικότητα πολλαπλές: από τη λειτουργική αποκατάσταση έως τη μείωση της κοιλιακής διάστασης τους, την αύξηση της μάζας κ.α.

Η τεχνολογία, που δρα απευθείας στους μύες έχει μια συνακόλουθη δράση στον λιπώδη ιστό. Δείτε πώς.

Το Medisculpt είναι μια τεχνολογία που βελτιώνει πλήρως τη σύσταση του σώματος του ασθενούς που υποβάλλεται στη θεραπεία. Η λιπώδης μάζα μειώνεται προς όφελος της άλιπης μάζας. Στην πραγματικότητα, συστέλλοντας τις μυϊκές ίνες, ο οργανισμός μας εκμεταλλεύεται την ενέργεια που προέρχεται από τα λιπαρά οξέα που είναι διαλυμένα στο αίμα και από το απόθεμα λιπιδίων του σώματός μας.

 

Η τεχνολογία, που δρα άμεσα στους μυς, έχει άμμεση δράση στο λιπώδη ιστό με τον εξής τρόπο:

Το Medisculpt είναι μια τεχνολογία που βελτιώνει πλήρως τη σύνθεση του σώματος του ασθενούς που υποβάλλεται στη θεραπεία. Η λιπώδης μάζα μειώνεται υπέρ της άλιπης μάζας. Στην πραγματικότητα, με την έντονη σύσπαση των μυϊκών ινών, έχουμε σαν αποτέλεσμα την φυσική διαδικασία ανάλωσης του λίπους που περικλείεται ή περιβάλει τους μύες. Η διαδικασία επηρεάζει συνολικά τον οργανισμό μας, ο οποίος εκμεταλλεύεται την ενέργεια που προέρχεται από τα λιπαρά οξέα, που διαλύονται στο αίμα και από το απόθεμα λιπιδίων του σώματός μας.

Σε μόλις 4 έως 6 συνεδρίες με το Medisculpt, διάρκειας 30 λεπτών και σε απόσταση 3 ημερών η κάθε μια, η ενέργεια Tesla οδηγεί στην άμεση ανταπόκριση των μυών και την επακόλουθη τόνωσή τους. Το Medisculpt είναι επίσης εφοδιασμένο με 4 κεφαλές εργασίας και αυτό δίνει την δυνατότητα στα 30 λεπτά που διαρκεί η κάθε θεραπεία, να εργαζόμαστε ταυτόχρονα σε τέσσερα σημεία του σώματος (σε δύο μυϊκές ομάδες της) εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.

Η επιστημονική ομάδα της Biotec Italia Medical σχεδίασε προσεκτικά μια σειρά προεπιλεγμένων προγραμμάτων για το Medisculpt που είναι εγκατεστημένα στην συσκευή και υποστηρίζονται από ένα υπερσύγχρονο λογισμικό. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε προγράμματα μεταξύ γλουτών-κοιλιακών, κοιλιακών-προσαγωγών, κοιλιακών-τετρακέφαλων και πολλών άλλων προγραμμάτων προσεκτικά σχεδιασμένων σύμφωνα με την ανατομία κάθε μυός και την προδιάθεσή του να εκτελεί μια συγκεκριμένη λειτουργία.

 

Γιατί λοιπόν να το επιλέξετε;

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά από τις πρώτες συνεδρίες και διατηρούνται τους επόμενους μήνες με συνεδρίες συντήρησης σε λιγότερο συχνά διαστήματα.

Η θεραπεία είναι πολύ ευχάριστη και ακόμη και οι υψηλές μαγνητικές εντάσεις είναι εύκολα ανεκτές.

Η αίσθηση της φυσιολογικής μυϊκής κόπωσης και μια ελαφρά ενδογενής θερμότητα που προέρχεται απευθείας από τον μυ, καθιστούν τη διαδικασία απολύτως άνετη.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Τότε κάντε κλικ εδώ, μπορείτε να ακούσετε την γνώμη των Opinion Leaders μας, να δείτε τα αποτελέσματα απευθείας στους ασθενείς τους και να ανακαλύψετε όλα τα χαρακτηριστικά του Medisculpt.