Skip to content

CFU- ELIFE

Θεραπείες Face & Body lifting. Body Reforming. Θεραπείες Υπερίδρωσης

SHARE:

Θεραπείες Face & Body lifting. Body Reforming. Θεραπείες Υπερίδρωσης 

CFU: Η ιατρική τεχνολογία της Biotec που χρησιμοποιεί υψηλής έντασης εστιασμένους υπέρηχους με μια καινοτόμο μέθοδο εφαρμογής, με εντυπωσιακά θεραπευτικά αποτελέσματα.
Η επιστημονική βάση από την οποία προέρχεται η συσκευή CFU Elife είναι η τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια στη θεραπεία όγκων και χρησιμοποιεί τη θερμική ενέργεια που δημιουργείται σε ακριβή εστιακή απόσταση από έναν μετατροπέα υπερήχων. Μέσω αυτής της καινοτόμου θεραπευτικής προσέγγισης, είναι δυνατή η τόνωση του φυσικού κυτταρικού μηχανισμού επιδιόρθωσης και αναγέννησης των ιστών.
Σε σύγκριση με το παραδοσιακό HIFU, το CFU Elife μειώνει δραστικά τον χρόνο θεραπείας χρησιμοποιώντας τη νέα μέθοδο εφαρμογής EASYFLOW, διαμορφώνοντας τη συχνότητα εκπομπής υπερήχων έως και 10 Hz.
Ο ιατρός έχει τη δυνατότητα να εξατομικεύει τη θεραπεία προσαρμόζοντας σχεδόν αυτόματα τον μορφοτροπέα στο εστιακό βάθος που απαιτείται, βαθμονομώντας κατάλληλα την ισχύ και τον τρόπο εκπομπής των υπερήχων, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του ασθενούς, την προς θεραπεία περιοχή και με γνώμονα πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

CFU® Centerless Focused Ultrasound

Μη επεμβατική τεχνολογική καινοτομία

CENTERLESS: ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ
Οι εστιασμένοι υπέρηχοι που εκπέμπονται από τον μορφοτροπέα οδηγούνται με ακρίβεια στο σημείο εστίασης, όπου φτάνει σε θερμοκρασία πάνω από 65°C, με αποτέλεσμα την προώθηση της συστολής των ινών κολλαγόνου.

CFU EASYZOOM
Σύστημα εύκολης εστίασης των υπερήχων που συγκεντρώνει την ενέργεια ακριβώς στη στοιβάδα του δέρματος που πρόκειται να υποβληθεί σε θεραπεία, στο επιθυμητό βάθος, δημιουργώντας μια αναγεννητική θερμική ενέργεια.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Ο μοναδικός εργονομικός σχεδιασμός των χειριστηρίων (Cartridges) διευκολύνει τις θεραπευτικές εφαρμογές, επιτρέποντας την ευρεία ορατότητα και την ακριβή τοποθέτηση στη ζώνη εκπομπών. Οι διαφορετικοί τρόποι εφαρμογής απλοποιούν τη λειτουργία.

EASYFLOW: ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
Η τεχνολογία EASYFLOW επιτρέπει την εκπομπή των  εστιασμένων υπερήχων στα σημεία εφαρμογής σε υψηλή ταχύτητα και με διαφορετικές συχνότητες, επιταχύνοντας σημαντικά την θεραπευτική διαδικασία.

ACE® Active Cooling Emission

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΨΥΞΗ (DYNAMIC COOLING)
Χάρη στην τεχνολογία ACE που επιτρέπει την ενεργή κυκλοφορία του ψυκτικού υγρού στον μορφοτροπέα, επιτυγχάνεται η σταθερότητα και η αποδοτικότητα της συσκευής. 

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
Ελαχιστοποιεί τη θερμότητα στην επιφάνεια του μορφοτροπέα, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, εξασφαλίζοντας μία πιο άνετη εμπειρία στον ασθενή. 

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΟΤΡΟΠΕΑ
Αυξάνει το χρόνο ζωής του μορφοτροπέα που βρίσκεται στην «καρδιά» κάθε κεφαλής, έως τους 10.000.000 παλμούς. 

ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ
Χάρη στην τεχνολογία ACE μπαίνει τέλος στις διακυμάνσεις συχνότητας του μορφοτροπέα. Με αυτό τον τρόπο προστατεύεται από την υπερθέρμανση η οποία, σε διαφορετική περίπτωση, θα μπορούσε να προκαλέσει φαινόμενα διασποράς θερμικής ενέργειας και να μειώσει με αυτό τον τρόπο την απόδοσή του. 

ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΞΑΣΘΕΝΙΣΕΙΣ
Εξαλείφει το φαινόμενο εξασθένησης των ηχητικών κυμάτων. Η συνεχής εκπομπή διασφαλίζεται από την απουσία κενών αέρα και διάχυτων πόρων στο θάλαμο εκπομπής.

Πολλαπλές τεχνολογίες για θεραπείες προσώπου

Πολλαπλές τεχνολογίες για την δραστική μείωση του τοπικού λίπους και τη συνολική αισθητική βελτίωση του σώματος
blog4

Πολλαπλές τεχνολογίες για θεραπείες προσώπου

SkinTite® - Ραδιοσυχνότητα, Microneedling & Rhythm Vacuum: 

Συνδυάζει μονοπολική ραδιοσυχνότητα, που θερμαίνει βαθιά το δέρμα, με ρυθμική αναρρόφηση και microneedling (μικροδιατρήσεις με roller μικροακίδων 0,5 έως 3,00mm). Η διαδικασία αυτή επιτρέπει την επανασυμπύκνωση ιστών, ενώ η ραδιοσυχνότητα ενεργοποιεί κύτταρα για τη δημιουργία νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Ablaze® - Κρυο-ραδιοσυχνότητα:

 Χρησιμοποιεί μονοπολική ραδιοσυχνότητα με απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας σε επιλεγμένο βάθος στο δέρμα, προκαλώντας κυτταρική αναγέννηση και παραγωγή κολλαγόνου. Η ψύξη της κεφαλής (Cooltec®) προστατεύει την επιδερμίδα, εξασφαλίζοντας άνεση και ασφάλεια. Η ραδιοσυχνότητα προσαρμόζεται δυναμικά με τη λειτουργία 3Density®, δρώντας σε διάφορα βάθη.

EndoShape® - Ρυθμική αναρρόφηση & Ραδιοσυχνότητα: 

Συνδυάζει μονοπολική ή διπολική ραδιοσυχνότητα με ενδοδερμικό μασάζ. Η αύξηση θερμοκρασίας στο δέρμα και η ρυθμική αναρρόφηση συμβάλλουν στη βιοδιέγερση και την επιδερμική σύσφιξη, αυξάνοντας τη ροή του αίματος, ενισχύοντας τη λεμφική παροχέτευση, αναζωογονώντας τους ιστούς και αναγεννώντας το δέρμα.

blog8

Πολλαπλές τεχνολογίες για την δραστική μείωση του τοπικού λίπους και τη συνολική αισθητική βελτίωση του σώματος

DuoShape®

Μονοπολική ραδιοσυχνότητα, υπέρηχοι , ρυθμική αναρρόφηση

Μί

blog4

Ραδιοσυχνότητες Προσώπου και Σώματος

Χαλάρωση δέρματος σε πρόσωπο, λαιμό,
περίγραμμα (οβάλ) του προσώπου και σώμα
Χαλάρωση βλεφάρων
Επιφανειακές και βαθιές ρυτίδες
Διευρυμένοι πόροι
Ουλές ακμής
Τραχύτητα δέρματος
blog4

Σύσφιξη προσώπου, λαιμού και σώματος με ραδιοσυχνότητες

Το CoaxMed είναι μια επαναστατική συσκευή, επειδή συνδυάζει τη δράση πέντε διαφορετικών τεχνολογιών σε μία πλατφόρμα, για να αποκτήσει μια ισχυρή συνέργεια ικανή να βελτιώσει δραστικά την πλειονότητα των ατελειών του δέρματος. Είμαστε πλέον σε θέση να χρησιμοποιούμε μία μόνο συσκευή για να αναμορφώσουμε το σώμα και να εξαλείψουμε τα σημάδια γήρανσης, παρουσιάζοντας τον επαναστατικό συνδυασμό μονοπολικής, διπολικής και κλασματικής ραδιοσυχνότητας (RF), υπερήχων χαμηλής συχνότητας, μασάζ κενού και κρυολιπόλυσης.

Αναλυτική παρουσίαση
λεφτ

Ιατρική θεραπεία για την υπερίδρωση

Η ιατρική διαδικασία με τους εστιασμένους υπερήχους υψηλής έντασης, έχει αποδειχθεί αποτελεσματική και ασφαλής για τη θεραπεία της υπερίδρωσης και της οσμίδωσης.

Το CFU® μπορεί να θεραπεύσει τόσο τους εκκρινείς ιδρωτοποιούς αδένες, που είναι υπεύθυνοι για την υπερβολική εφίδρωση, όσο και τους αποκρινείς αδένες, που είναι υπεύθυνοι για την κακοσμία. Η θεραπεία πραγματοποιείται γρήγορα και ανώδυνα, χωρίς χρήση επιβλαβών σκευασμάτων, χωρίς παρενέργειες, επιτυγχάνοντας άμεση βελτίωση με αποτελέσματα που διαρκούν.

Ιατρική χρήση
Θεραπεία υπερίδρωσης (Αισθητική Ιατρική)

ραιτ

Η αισθητική θεραπεία

Ο εστιασμένος υπέρηχος CFU®,  για τις θεραπευτικές εφαρμογές στο πρόσωπο, μπορεί να προσαρμοστεί και εκπέμπεται με ακρίβεια, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου, μέσω της ρύθμισης της ενέργειας και του εστιακού βάθους δράσης. Ο μορφομετατροπέας που χρησιμοποιείται για την περιοχή του προσώπου εκπέμπει σε συχνότητα 4MHz και εστιακό βάθος 1,5mm - 3,0mm και 4,5 mm. Το βάθος δράσης μπορεί να φτάσει στο SMAS του προσώπου.
Για τις θεραπευτικές εφαρμογές που αφορούν το σώμα και την αντιμετώπιση του λιπώδους ιστού (μείωση του όγκου και ίνωση), ο μορφομετατροπέας εκπέμπει σε συχνότητα 2MHz και σε διαφορετικά εστιακά βάθη, 6mm, 9mm, 11mm έως και 13mm, επιτυγχάνοντας  μια εξαιρετική αναδιαμόρφωση του σώματος.

Προβλεπόμενη αισθητική χρήση

  • Σύσφιξη και αναζωογόνηση του δέρματος
  • Μη επεμβατικό αποτέλεσμα lifting 
  • Χαλάρωση λαιμού και σύσφιξη ντεκολτέ 
  • Μείωση των περιοφθαλμικών, ρινοχειλικών και της άνω γνάθου ρυτίδων
  • Θεραπεία αντιμετώπισης του τοπικού λίπους
  • Θεραπεία ουλών ακμής
  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • FAQs
  • Συνδυάζεται με
  • Χρήσιμα αρχεία

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

VOLTAGE SUPPLY
230Vac – 50/60Hz
MAX POWER
200VA
FUSES
2 x F4A 250V (2xF2A-250V)
DIMENSIONS
700 x 500 x 1300 mm
WEIGHT
45 kg
PULSE DURATION
from 50ms to 200ms
PULSE EMISSION STEP
from 1Hz to 10Hz

FACE

FOCAL DEPTH
1.5/3/4.5 mm
MAX POWER
6/10W
APERTURE DIAMETER
15mm
FREQUENCY
4MHz

BODY

FOCAL DEPTH
6/9/11/13 mm
MAX POWER
23W
APERTURE DIAMETER
38mm
FREQUENCY
2MHz
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος της
EUROMEDTEC θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

Παρόμοια προϊόντα