Skip to content

CRYOLIPOSCULPT

Η εξέλιξη της κρυολιπόλυσης

SHARE:

Η εξέλιξη της κρυολιπόλυσης

Νέας γενιάς μη επεμβατική και ανώδυνη τεχνολογία για την καταπολέμηση του τοπικού λίπους. Συνδυασμός ταχύτητας, ασφάλειας και απόδοσης.
Το Cryoliposculpt εξοπλισμένο με τεχνολογία Fit4® μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε έως και 4 πτυχώσεις λίπους ταυτόχρονα, μειώνοντας δραστικά τον αριθμό των εφαρμογών που απαιτούνται, για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Η λειτουργία TissueActive συνδυάζει τις τεχνολογίες VacuPulse και CoolFrequency για τη διατήρηση της αγγειογέννησης του δέρματος.

 • Δυνατότητα αντιμετώπισης διαφορετικών προβληματικών περιοχών στην ίδια συνεδρία.
 • Μείωση του λιπώδους ιστού από 20 εως 30% μετά από κάθε συνεδρία.
 • Άμεση επιστροφή στις κανονικές καθημερινές δραστηριότητες.
 • Ασφαλές κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
 • Εξάλειψη του «Ice Block» που επηρεάζει την περιοχή του ιστού που έχει υποστεί θεραπεία.
 • Εξάλειψη του φαινομένου της  χαλάρωσης, που συνήθως προκύπτει μόλις οι ιστοί «αδειάσουν» από τα λιποκύτταρά τους.
 • Αναγεννά τους ιστούς και επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος.
 • Μειωμένη αίσθηση πόνου κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

TISSUE ACTIVE

Με τα οφέλη της τεχνολογίας VacuPulse®

Η ενεργή αναρρόφηση, η οποία είναι συνεχής αλλά και ρυθμιζόμενη ανάλογα με τις ανάγκες κάθε περίπτωσης, εξασφαλίζει την επαφή μεταξύ των πλακών που βρίσκονται στη χειρολαβή με το δέρμα. Επιπροσθέτως, οι εναλλασσόμενοι παλμοί αναρρόφησης και απελευθέρωσης της τεχνολογίας VacuPulse® είναι απαραίτητοι για τη διατήρηση της τοπικής μικροκυκλοφορίας στους ιστούς.
Η συνεχής κινητοποίηση του ιστού εξαλείφει τον κίνδυνο παγώματος του δέρματος που εμφανίζεται συχνά με παρόμοιες τεχνολογίες.
Το ενεργό κενό αέρος, με τους πολύ σύντομους παλμούς αναρρόφησης και απελευθέρωσης, διατηρεί τη μικροκυκλοφορία του αίματος και εξασφαλίζει συνεχή κινητοποίηση των ιστών, εξαλείφοντας τον κίνδυνο βλάβης τόσο αυτών όσο και των αγγείων.

Τα οφέλη της τεχνολογίας CoolFrequency®

Οι πολύ σύντομοι κύκλοι ηλεκτρικών παλμών σε χαμηλή συχνότητα και υψηλή ένταση, δημιουργούν μικροσυστολές στους ιστούς, απουσία θερμότητας. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται καλύτερη τονικότητα των ιστών και εξαλείφεται το ενδεχόμενο χαλάρωσης του δέρματος, που συνήθως προκύπτει όταν η περιοχή θεραπείας «αδειάζει» από τα λιποκύτταρα .
Η τεχνολογία CoolFrequency® διεγείρει επίσης την νεοκολλαγένεση, την νεοαγγειογένεση, ενεργοποιεί το λεμφικό σύστημα, βελτιώνει την αναγέννηση των ιστών και αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος.
Η ένταση των βιο-διεγερτικών ηλεκτρικών παλμών προσαρμόζεται ανάλογα με την ανεκτικότητα του ασθενούς και αυξάνεται σταδιακά, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα και άνεση.

Πολλαπλές τεχνολογίες για θεραπείες προσώπου

Πολλαπλές τεχνολογίες για την δραστική μείωση του τοπικού λίπους και τη συνολική αισθητική βελτίωση του σώματος
blog4

Πολλαπλές τεχνολογίες για θεραπείες προσώπου

SkinTite® - Ραδιοσυχνότητα, Microneedling & Rhythm Vacuum: 

Συνδυάζει μονοπολική ραδιοσυχνότητα, που θερμαίνει βαθιά το δέρμα, με ρυθμική αναρρόφηση και microneedling (μικροδιατρήσεις με roller μικροακίδων 0,5 έως 3,00mm). Η διαδικασία αυτή επιτρέπει την επανασυμπύκνωση ιστών, ενώ η ραδιοσυχνότητα ενεργοποιεί κύτταρα για τη δημιουργία νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Ablaze® - Κρυο-ραδιοσυχνότητα:

 Χρησιμοποιεί μονοπολική ραδιοσυχνότητα με απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας σε επιλεγμένο βάθος στο δέρμα, προκαλώντας κυτταρική αναγέννηση και παραγωγή κολλαγόνου. Η ψύξη της κεφαλής (Cooltec®) προστατεύει την επιδερμίδα, εξασφαλίζοντας άνεση και ασφάλεια. Η ραδιοσυχνότητα προσαρμόζεται δυναμικά με τη λειτουργία 3Density®, δρώντας σε διάφορα βάθη.

EndoShape® - Ρυθμική αναρρόφηση & Ραδιοσυχνότητα: 

Συνδυάζει μονοπολική ή διπολική ραδιοσυχνότητα με ενδοδερμικό μασάζ. Η αύξηση θερμοκρασίας στο δέρμα και η ρυθμική αναρρόφηση συμβάλλουν στη βιοδιέγερση και την επιδερμική σύσφιξη, αυξάνοντας τη ροή του αίματος, ενισχύοντας τη λεμφική παροχέτευση, αναζωογονώντας τους ιστούς και αναγεννώντας το δέρμα.

blog8

Πολλαπλές τεχνολογίες για την δραστική μείωση του τοπικού λίπους και τη συνολική αισθητική βελτίωση του σώματος

DuoShape®

Μονοπολική ραδιοσυχνότητα, υπέρηχοι , ρυθμική αναρρόφηση

Μί

blog4

Ραδιοσυχνότητες Προσώπου και Σώματος

Χαλάρωση δέρματος σε πρόσωπο, λαιμό,
περίγραμμα (οβάλ) του προσώπου και σώμα
Χαλάρωση βλεφάρων
Επιφανειακές και βαθιές ρυτίδες
Διευρυμένοι πόροι
Ουλές ακμής
Τραχύτητα δέρματος
blog4

Σύσφιξη προσώπου, λαιμού και σώματος με ραδιοσυχνότητες

Το CoaxMed είναι μια επαναστατική συσκευή, επειδή συνδυάζει τη δράση πέντε διαφορετικών τεχνολογιών σε μία πλατφόρμα, για να αποκτήσει μια ισχυρή συνέργεια ικανή να βελτιώσει δραστικά την πλειονότητα των ατελειών του δέρματος. Είμαστε πλέον σε θέση να χρησιμοποιούμε μία μόνο συσκευή για να αναμορφώσουμε το σώμα και να εξαλείψουμε τα σημάδια γήρανσης, παρουσιάζοντας τον επαναστατικό συνδυασμό μονοπολικής, διπολικής και κλασματικής ραδιοσυχνότητας (RF), υπερήχων χαμηλής συχνότητας, μασάζ κενού και κρυολιπόλυσης.

Αναλυτική παρουσίαση
zic zac

Κρυολιπόλυση & Βιοαναρρόφηση: Συνδυασμός αναδιαμόρφωσης της σιλουέτας

Το Cryoliposculpt και οι τεχνολογίες με τις οποίες είναι εφοδιασμένο αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα, που καθιστά δυνατή την οριστική μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων, όπως ακριβώς συμβαίνει με τη λιποαναρρόφηση, αλλά με τη διαφορά ότι είναι μια μη χειρουργική και μη επεμβατική θεραπεία. Η διαδικασία επιτρέπει την επιστροφή  στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως, χωρίς να χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας. Μετά την πρώτη θεραπεία, τα αποτελέσματα γίνονται ορατά τις επόμενες εβδομάδες, φτάνοντας στο μέγιστο αποτέλεσμα μετά από την πάροδο 8 εβδομάδων.

Ενδείξεις:

 • Καταπολέμηση του τοπικού λίπους.
 • Θεραπεία LIPO DUO Skin Tone – Vacuum και παλμική ηλεκτροδιέγερση
 • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 • FAQs
 • Συνδυάζεται με
 • Χρήσιμα αρχεία

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

VOLTAGE SUPPLY
240Vac – 50/60Hz
MAX POWER
600V
FUSES
2 X F4A 250V
CLASS AND TYPE
BF
DIMENSIONS
450x500x420mm
WEIGHT
42Kg

CRYO

MINIMUM TEMPERATURE
-10°C
OPERATING PROCEDURE
CONTINUOUS

VACUUM

MAXIMUM VACUUM
66.6kPa
OPERATING
PROCEDURE CONTINUOUS

ELECTRICAL IMPULSE

MAXIMUM OUTPUT VOLTAGE
120Vpp @ 1kohm
MAXIMUM CURRENT DENSITY
1,5 mA/cm2
SINGLE IMPULSE DURATION
< 1ms
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος της
EUROMEDTEC θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

Παρόμοια προϊόντα