Menu
Your Cart

INNOVATION NATURE HIGH DEFINITION MUD SHOWER SCRUB

INNOVATION NATURE HIGH DEFINITION MUD SHOWER SCRUB

Το High Definition Mud Shower Scrub είναι μια πρωτοποριακή λάσπη με βάση τον άργιλο και θερμικό νερό, με απαλή υφή. Η τριφασική τεχνολογία εγγυάται τριπλή δράση (λάσπη, προϊόν απολέπισης και καθαρισμού). Με απόσταγμα πράσινου τσαγιού και δυόσμου. Δρα σε μόλις λίγα λεπτά χάρη στο συνδυασμό ισχυρών φυσικών ενεργών συστατικών που σχετίζονται με την καινοτόμο φόρμουλα Cosmetic Drone Technology® Silhouette της Infinitec, η οποία δρα με στοχευμένο τρόπο στις ατέλειες που προκαλούνται από την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Φόρμουλα απολέπισης και λάσπη μαζί σε ένα προϊόν.

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ


SILHOUETTE DRONE: Αυτή η νέα τεχνολογία αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Στην πραγματικότητα, οι πολυφαινόλες που περιέχονται στο φυτικό εκχύλισμα και υπάρχουν στις μικροκάψουλες δρουν στοχευμένα και αποκλειστικά στα λιποκύτταρα, ευνοώντας και διεγείροντας τη λιπόλυση (διάσπαση των λιπών) και βοηθώντας στη μείωση τόσο της λιπογένεσης (σύνθεση λιπιδίων) όσο και της λιπογένεσης (σχηματισμός νέα λιποκύτταρα). Το αποτέλεσμα είναι μια πιο τονισμένη σιλουέτα.


ΜΕΙΓΜΑ ΓΚΡΙ ΑΡΓΙΛΩΝ και ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΠΗΓΙΛΩΝ: Αποτοξινωτικό μίγμα αργίλου, ικανό να απορροφά με όσμωση υγρά και απόβλητα του μεταβολισμού και ταυτόχρονα να μεταφέρει αποστραγγιστικά και συσφιγκτικά μεταλλικά άλατα στους ιστούς. Χάρη στο πολύ λεπτό μέγεθος κόκκου τους και την ιδιαίτερη πορώδη δομή τους, ανακαλούν φυσικά την περίσσεια υγρών από τους ιστούς, προάγοντας την αποστράγγιση και λειαίνει το δέρμα.
ελαφρόπετρα: Συστατικό καλλυντικών που χαρακτηρίζεται από υψηλή ελαφρότητα και πορώδες, χρησιμοποιείται για τις απολεπιστικές του ιδιότητες.


ΦΥΤΟΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΝΘΩΝ ΚΕΡΑΣΙΑΣ: με αναδόμηση, αναπλαστική δράση. Το κεράσι θεωρείται το φυτό της ανανέωσης στην Ιαπωνία. Με καταγωγή από την Ασία, ανήκει στην οικογένεια Rosaceae. Τα φύλλα, οι καρποί και οι μίσχοι είναι μια θεραπεία για την ομορφιά. Το άνθος της κερασιάς έχει αντιοξειδωτικές, αναπλαστικές, αναμεταλλευτικές και αντιρρυπαντικές ιδιότητες.


ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΦΥΤΟΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΡΩΜΗ: με μαλακτική, καταπραϋντική δράση. Το εκχύλισμα βρώμης για τις μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες συμβάλλει στη συνολική ευεξία της επιδερμίδας, έχει ενυδατική και καταπραϋντική δράση στο ευαίσθητο, ξηρό και ερεθισμένο δέρμα, καταπραΰνει την ερυθρότητα και τον κνησμό.


ΦΥΤΟΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΜΕΝΤΑΣ: με αναζωογονητική, καθαριστική δράση. Χρησιμοποιείται από τα αρχαία χρόνια, έχει καταπραϋντικές, αποσυμφορητικές, δερματοκαθαριστικές, αναζωογονητικές, αντισηπτικές, αποσμητικές ιδιότητες.

 
 
TIPΕφαρμόστε μια στρώση του προϊόντος σε ξηρό δέρμα στην πάσχουσα περιοχή. Βήμα 1- Αφήστε το προϊόν να δράσει για 30 λεπτά. Βήμα 2 - Κάντε μασάζ με ζεστό νερό για 1 λεπτό για απολέπιση. Βήμα 3 - Το προϊόν, όταν έρθει σε επαφή με το νερό, θα σχηματίσει έναν ελαφρύ καθαριστικό αφρό. Συνιστώμενη χρήση δύο φορές την εβδομάδα. Μην το χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.
 
 
 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:  SILHOUETTE DRONE -  Αυτή η νέα τεχνολογία καταπολεμά την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Στην πραγματικότητα, οι πολυφαινόλες που περιέχονται στο φυτικό εκχύλισμα και υπάρχουν στις μικροκάψουλες δρουν με στοχευμένο και αποκλειστικό τρόπο στα αδιποκύτταρα, ευνοώντας και διεγείροντας τη λιπόλυση (διάσπαση των λιπών) και βοηθώντας στη μείωση τόσο της λιπογένεσης (σύνθεση λιπιδίων) όσο και της αδιιπογένεσης (σχηματισμός νέων αδιποκυττάρων). Το αποτέλεσμα είναι μια πιο σμιλεμένη σιλουέτα.

ΜΕΙΓΜΑ ΓΚΡΙ ΑΡΓΙΛΩΝ και ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΑΡΓΙΛΩΝ - Αποτοξινωτικό μείγμα αργίλων, ικανό να απορροφήσει μέσω όσμωσης υγρά και κατάλοιπα του μεταβολισμού, μεταφέροντας ταυτόχρονα ανόργανα άλατα αποσυμφόρησης και σύσφιξης στους ιστούς. Χάρη στο πολύ λεπτό μέγεθος κόκκων και την ιδιαίτερα πορώδη δομή, ανακαλούν φυσικά τα περιττά υγρά από τους ιστούς, συμβάλλοντας στην αποσυμφόρηση και τη λείανση του δέρματος.

ΕΛΑΦΡΟΠΕΤΡΑ -  Καλλυντικό συστατικό που χαρακτηρίζεται από υψηλή ελαφρότητα και πορώδη σύσταση. Χρησιμοποιείται για τις απολεπιστικές του ιδιότητες.

ΦΥΤΙΚΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΝΘΩΝ ΚΕΡΑΣΙΑΣ -  Με αναδομική, αναζωογονητική δράση. Η κερασιά θεωρείται το φυτό της ανανέωσης στην Ιαπωνία. Προέρχεται από την Ασία και ανήκει στο γένος Rosaceae. Τα φύλλα, οι καρποί και οι μίσχοι της αποτελούν πανάκεια για την ομορφιά. Τα άνθη της κερασιάς έχουν αντιοξειδωτικές, αναζωογονητικές και αντιρρυπαντικές ιδιότητες, ενώ συμβάλλουν και στην αποκατάσταση των μεταλλικών στοιχείων.

ΦΥΤΙΚΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΡΩΜΗΣ -  με μαλακτική, καταπραϋντική δράση. Το εκχύλισμα βρώμης με τις μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες συμβάλλει στη συνολική ευεξία της επιδερμίδας, έχει ενυδατική και καταπραϋντική δράση σε ευαίσθητο, ξηρό και ερεθισμένο δέρμα, ενώ βοηθά και στην ανακούφιση της ερυθρότητας και του κνησμού.

ΦΥΤΙΚΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΜΕΝΤΑΣ -  με αναζωογονητική, καθαριστική δράση. Χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα, έχει καταπραϋντικές, αποσυμφορητικές, δερμοκαθαριστικές, αναζωογονητικές, αντισηπτικές και αποσμητικές ιδιότητες.

 
ΑΡΩΜΑ: Powdery
  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: SCIN-09
Views: 1558
41,35€
Χωρίς ΦΠΑ: 33,35€

Διαθέσιμες Επιλογές