Skip to content

RENOVA

Πολλαπλές τεχνολογίες που προσφέρουν εγγυημένα αποτελέσματα

SHARE:

Πολλαπλές τεχνολογίες προσφέρουν εγγυημένα αποτελέσματα

Η πολυδραστική πλατφόρμα της Biotec που συνδυάζει την καινοτομία και την υψηλή τεχνολογία σε μια ευέλικτη και πρωτοποριακή συσκευή.
Ο συνδυασμός των διαφορετικών  τεχνολογιών και τα θεραπευτικά πρωτόκολλα του Renova, το καθιστούν ένα μοναδικό, εξαιρετικά ασφαλές,  μη επεμβατικό σύστημα για θεραπείες τόσο του προσώπου όσο και του σώματος.
Αυτός ο συνδυασμός είναι το κλειδί για την εκπληκτική αύξηση της ποιότητας των αισθητικών αποτελεσμάτων. Το Renova είναι επομένως μια τεχνολογική αρθρωτή πλατφόρμα που εγγυάται την απόλυτη αποτελεσματικότητα των θεραπειών: μια πραγματική γεννήτρια ομορφιάς και ευεξίας με μοναδικό και αποκλειστικό σχεδιασμό.

Ενδείξεις θεραπείας

 • Επιδερμική σύσφιξη

 • Επιφανειακές και βαθιές ρυτίδες

 • Διευρυμένοι πόροι

 • Ουλές και ραγάδες

 • Αποκατάσταση του οβάλ του προσώπου

 • Γεροντικές κηλίδες & υπερμελαχρώσεις
 • Διπλοσάγονο

 •  Αντιμετώπιση τοπικού λίπους

 • Υπερίδρωση

 • Απώλεια μαλλιών

 • Διπλοσάγονο

 • Αντιμετώπιση τοπικού λίπους

EASYFLOW®

Η πρωτοποριακή τεχνολογία αιχμής που εξασφαλίζει ευκολία, άνεση και ασφαλή λειτουργία και βοηθά στην άμεση αντιστροφή των επιδράσεων της βαρύτητας και της γήρανσης.
Το σύστημα EASYFLOW® (εύκολης ροής) κατά την εκπομπή, για τις τεχνολογίες CFU® και CTR® που χρησιμοποιεί το RENOVA® , θερμαίνει με ασφάλεια, ήπια την επιδερμίδα, το χόριο, τον επιφανειακό λιπώδη ιστό, το SMAS καθώς και τους εν τω βάθη ιστούς.
Το RENOVA® έχει δοκιμαστεί κλινικά και έχει αποδειχθεί ότι συσφίγγει με ασφάλεια το δέρμα στο πρόσωπο και το σώμα, μειώνοντας τις επιφανειακές και βαθιές ρυτίδες, αποκαθιστώντας ταυτόχρονα τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης.

ACE® Active Cooling Emission

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψύξης με νερό που προσφέρει μέγιστη λειτουργικότητα και ασφάλεια σε όλες της τεχνολογίες του RENOVA (CFU®, CTR® και MESO®). 
Η μόνιμη κίνηση του νερού σε όλες τις κεφαλές εργασίας και η διαδοχική επιστροφή του εντός της συσκευής, όπου επαναψύχεται, εξασφαλίζει και την άριστη ψύξη του σημείου επαφής των χειριστηρίων με το δέρμα, τη μέγιστη απόδοση εκπομπής της ενέργειας και  τη μείωση του θερμικού σοκ. Εγγυάται ακόμα την θερμική σταθερότητα στον μορφομετατροπέα CFU®, την παρατεταμένη διάρκεια ζωής όλων των κεφαλών εργασίας,, και αυξάνει τη διάρκεια ζωής του cartridge έως και 20.000.000 παλμούς.

Πολλαπλές τεχνολογίες για θεραπείες προσώπου

Πολλαπλές τεχνολογίες για την δραστική μείωση του τοπικού λίπους και τη συνολική αισθητική βελτίωση του σώματος
blog4

Πολλαπλές τεχνολογίες για θεραπείες προσώπου

SkinTite® - Ραδιοσυχνότητα, Microneedling & Rhythm Vacuum: 

Συνδυάζει μονοπολική ραδιοσυχνότητα, που θερμαίνει βαθιά το δέρμα, με ρυθμική αναρρόφηση και microneedling (μικροδιατρήσεις με roller μικροακίδων 0,5 έως 3,00mm). Η διαδικασία αυτή επιτρέπει την επανασυμπύκνωση ιστών, ενώ η ραδιοσυχνότητα ενεργοποιεί κύτταρα για τη δημιουργία νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Ablaze® - Κρυο-ραδιοσυχνότητα:

 Χρησιμοποιεί μονοπολική ραδιοσυχνότητα με απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας σε επιλεγμένο βάθος στο δέρμα, προκαλώντας κυτταρική αναγέννηση και παραγωγή κολλαγόνου. Η ψύξη της κεφαλής (Cooltec®) προστατεύει την επιδερμίδα, εξασφαλίζοντας άνεση και ασφάλεια. Η ραδιοσυχνότητα προσαρμόζεται δυναμικά με τη λειτουργία 3Density®, δρώντας σε διάφορα βάθη.

EndoShape® - Ρυθμική αναρρόφηση & Ραδιοσυχνότητα: 

Συνδυάζει μονοπολική ή διπολική ραδιοσυχνότητα με ενδοδερμικό μασάζ. Η αύξηση θερμοκρασίας στο δέρμα και η ρυθμική αναρρόφηση συμβάλλουν στη βιοδιέγερση και την επιδερμική σύσφιξη, αυξάνοντας τη ροή του αίματος, ενισχύοντας τη λεμφική παροχέτευση, αναζωογονώντας τους ιστούς και αναγεννώντας το δέρμα.

blog8

Πολλαπλές τεχνολογίες για την δραστική μείωση του τοπικού λίπους και τη συνολική αισθητική βελτίωση του σώματος

DuoShape®

Μονοπολική ραδιοσυχνότητα, υπέρηχοι , ρυθμική αναρρόφηση

Μί

blog4

Ραδιοσυχνότητες Προσώπου και Σώματος

Χαλάρωση δέρματος σε πρόσωπο, λαιμό,
περίγραμμα (οβάλ) του προσώπου και σώμα
Χαλάρωση βλεφάρων
Επιφανειακές και βαθιές ρυτίδες
Διευρυμένοι πόροι
Ουλές ακμής
Τραχύτητα δέρματος
blog4

Σύσφιξη προσώπου, λαιμού και σώματος με ραδιοσυχνότητες

Το CoaxMed είναι μια επαναστατική συσκευή, επειδή συνδυάζει τη δράση πέντε διαφορετικών τεχνολογιών σε μία πλατφόρμα, για να αποκτήσει μια ισχυρή συνέργεια ικανή να βελτιώσει δραστικά την πλειονότητα των ατελειών του δέρματος. Είμαστε πλέον σε θέση να χρησιμοποιούμε μία μόνο συσκευή για να αναμορφώσουμε το σώμα και να εξαλείψουμε τα σημάδια γήρανσης, παρουσιάζοντας τον επαναστατικό συνδυασμό μονοπολικής, διπολικής και κλασματικής ραδιοσυχνότητας (RF), υπερήχων χαμηλής συχνότητας, μασάζ κενού και κρυολιπόλυσης.

Αναλυτική παρουσίαση
zic zac 1

CFU® Centerless Focused Ultrasound

Οι θεραπείες με το CFU® αποκτούν μοναδικά χαρακτηριστικά ώστε να ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες και τα φυσικά χαρακτηριστικά του κάθε ασθενή, προσαρμόζοντας τόσο την απαιτούμενη ενέργεια, όσο και το βάθος εκπομπής, κατά περίπτωση και ανάλογα με το εκάστοτε αισθητικό πρόβλημα. 
Η γεωμετρική διαμόρφωση στην εστίαση των υπερήχων, εξασφαλίζει ακρίβεια χιλιοστού στην μεταφορά της ενέργειας στο εστιακό βάθος που απαιτείται, ακρίβεια στην ποσότητα της ενέργειας που παραδίδεται, σε όλη την διάρκεια της θεραπείας. 
Στις θεραπείες προσώπου χρησιμοποιούνται τα εστιακά βάθη 1,5mm - 3,0mm και 4,5mm. Η συνδυασμένη χρήση τους στοχεύει στο χόριο με τα 1,5mm, το βαθύ χόριο με τα 3,0mm και τους υποδόριους ιστούς με τα 4,5mm, συμπεριλαμβανομένου του στρώματος SMAS. 
Για τις θεραπείες στο σώμα που στοχεύουν στην αντιμετώπιση του τοπικού λίπους αλλά και στην σύσφιξη χρησιμοποιούνται τα εστιακά βάθη 6mm, 9mm και 11mm.

zic zac 2

ABRALASE® LaserPeel

Κατά την διαδικασία Abralase®, μικρο-κρύσταλοι (οξειδίου του αλουμινίου - 100 micron) εκτοξεύονται από το χειριστήριο πάνω στο δέρμα με αποτέλεσμα την αφαίρεση της εξωτερικής στιβάδας του. Ταυτόχρονα, η λειτουργία κενού που διαθέτει το χειριστήριο, απομακρύνει τα υπολείμματα των νεκρών κυττάρων μαζί με τυχόν κρυστάλλους που έχουν παραμείνει στην επιδερμίδα. Το βάθος απολέπισης εξαρτάται από την ισχύ της ροής των κρυστάλλων, την ταχύτητα κίνησης της χειρολαβής και τον αριθμό των περασμάτων ανά σημείο. Η δέσμη λέιζερ θερμαίνει ταυτόχρονα το υποκείμενο δέρμα (χόριο), ενώ η συνδυασμένη δράση διεγείρει την ανάπτυξη νέων ινών κολλαγόνου. Καθώς η θεραπευμένη περιοχή αναγεννάται, το νέο δέρμα που σχηματίζεται είναι πιο λείο και σφριγηλό. Οι κρύσταλλοι που χρησιμοποιούνται, θεωρούνται «αδρανείς» και έχουν το πλεονέκτημα να προάγουν μια ήπια λειαντική δράση, χωρίς τον κίνδυνο πρόκλησης αλλεργικών αντιδράσεων

zic zac 3&4

MESO® TRANSDERMAL Διαδερμική μεταφορά

Κατά την διαδικασία Meso® Transdermal (μηχανική μεσοθεραπεία), διαμορφωμένα ρεύματα χαμηλής έντασης  δημιουργούν νέες εξωκυτταρικές οδούς, εξασφαλίζοντας την εν τω βάθη υποδόρια διείσδυση μεσοθεραπευτικών προϊόντων και των ενεργών συστατικών τους. Μόλις σχηματιστούν, αυτοί οι ηλεκτροπόροι παραμένουν  ανοικτοί από μερικά δευτερόλεπτα έως και λίγα λεπτά, επιτρέποντας την παράδοση υδρόφιλων μορίων, πεπτιδίων, πρωτεϊνών και άλλων μακρομορίων.
 Τα διαμορφωμένα αυτά ρεύματα εξασφαλίζουν ταυτόχρονα την μεταβολή της κυτταρικής μεμβράνης επιτρέποντας υψηλότερη διαπερατότητα σε πλήθος δραστικών ουσιών, τα οποία διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να εισέλθουν στο κύτταρο. 

zic zac 3&4

CTR® Cool Touch Radiofrequency

Η μονοπολική ραδιοσυχνότητα CTR® (Unipolar RF), βασίζεται στην παραγωγή ηλεκτρικών παλμών που μετατρέπονται σε θερμική ενέργεια  η οποία μεταφέρεται εντός του χορίου. Πρόκειται για μια ακόμα τεχνολογία της Biotec, που συμβάλει περεταίρω στην ανάπλαση και αναγέννηση του δέρματος αφού προκαλεί την δομική αλλαγή του κολλαγόνου, εντός αυτών των θερμικά τροποποιημένων ιστών. Η άμεση συστολή των ιστών και ο επακόλουθος σχηματισμός νέου κολλαγόνου οδηγούν σε αποτέλεσμα ανάπλασης και σύσφιξης.

 • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 • FAQs
 • Συνδυάζεται με
 • Χρήσιμα αρχεία

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

VOLTAGE SUPPLY
240 Vac 50/60 Hz
MAX POWER
450 VA
FUSES
2 x F4A 250 V
MAX VACUUM
66.6 kPa
MINIMUM CRYO TEMPERATURE
-10°
CLASS AND TYPE
BF
RISK CLASSIFICATION ON 93/42 / EEC
Class IIb
DIMENSIONS
680 x 470 x 1400 mm
MAX WEIGHT WHIT APPLICATORS
63 kg

ULTRASOUND

FREQUENCY
28 kHz
MAX POWER
35 W
OPERATIVE MODE
Continuous and Pulsed
ACTIVATION
Footswitch

FACE RADIOFREQUENCY

FUNCTION
Bipolar/Monopolar
FREQUENCY
From 300 kHz to 1000 kHz
WAVELENGTΗ
Amplitude modulated signal
MAX POWER
115 W
OPERATIVE MODE
Continuous and Pulsed
ACTIVATION
Footswitch

VACULASE

N° OF DIODE LASER
4
WAVELENGTΗ
810nm (808nm / 8vnm+- 5 )
OUTPUT POWER CW PER DIODE
1W

BODY RADIOFREQUENCY

FUNCTION
Bipolar/Monopolar
FREQUENCY
From 300 kHz to 1000 kHz
WAVELENGTΗ
Amplitude modulated signal
MAX POWER
130 W
OPERATIVE MODE
Continuous and Pulsed
ACTIVATION
Footswitch

CRYOLIPOLYSIS WITH SUCTION

MINIMUM TEMPERATURE
-10°C
MAX SUCTION
66.6 kPa
OPERATIVE MODE
Continuous
ACTIVATION
Touchscreen Button

CFU

FOCAL DEPTH
1,5 / 3 / 4,5 / 6 / 9 / 11mm
MAX POWER
8W (6-10W)
APERTURE DIAMETER
15mm
FREQUENCY
2MHz
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος της
EUROMEDTEC θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.